Son Paylaşılanlar

Fifa 21 Mobile Beta İndir


Fifa 21 Mobile Beta Android İndir - 
Arkadaşlarınıza karşı teke tek oynayın, Ultimate Team’inizi kurun, bir lige katılın veya adidas GMR ile gerçek hayattaki futbol heyecanını oyun içi ödüllere dönüştürün! Ultimate Team™’inizi kurun, istediğiniz oyuncuyu geliştirerek yıldızlaştırın ve ardından bir Lige katılın ya da yepyeni Dünya Turu’nda 650’nin üzerinde etkinliği oynayın. UEFA Champions League müsabakalarına katılarak ödüller kazanın veya El Clásico ve diğer büyük derbiler gibi haftalık ve aylık futbol etkinliklerinin liderlik tablolarında tırmanın. Yepyeni bir seviyeye yükseltilen dünyanın oyununda arkadaşlarınıza karşı mücadele edin veya Manchester City ve Real Madrid gibi kulüplere meydan okuyun. Gelişmelerden haberdar olmak ve sohbetlere katılmak için bizi Twitter’dan takip edin: @eafifamobile


ARKADAŞLARINIZA KARŞI TEKE TEK OYNAYIN
FIFA Mobile tarihinde ilk kez arkadaşlarınıza karşı gerçek zamanlı 11’e 11 oynayabilirsiniz. Oyun içi arkadaş listenizi oluşturun ve Teke Tek’teki durumunuzu takip ederek kendinizi kanıtlayın. Saha tamamen kişiselleşiyor.

ULTIMATE TEAM™’İNİZİ KURUN
Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, MLS ve diğer liglerden istediğiniz oyuncularla Ultimate Team’inizi kurmaya başlayın, ardından istediğiniz oyuncuyu geliştirerek yıldızlaştırın. Kimyayı artırmak ve İlk 11’inizi liderlik tablolarının zirvesine taşımak için aynı uyruktan, ligden veya takımdan futbolcuları kullanarak kadronuzu kurun.


Oyun : Fifa 21 Mobile Beta

Boyutu : 95 MB

İndirme Linklerinde ki Reklam Nasıl Geçilir?

Hiç yorum yok